Eindelijk is het dan weer zo ver. Op 1 Juni a.s mogen wij onze deur, met gepaste maatregelen, weer openen. Wij kunnen uiteraard niet wachten om u weer te mogen ontvangen.

Wij bevinden ons op dit moment is een wat andere situatie dan normaal. Waardoor wij een aantal maatregelen hebben moeten treffen.

 

RESERVEREN

U kunt op Woensdag, Donderdag en Zondag zoals altijd reserveren. Wel vragen wij aan u of u binnen of buiten plaats wilt nemen. Bij onverhoopt slecht weer kunnen wij helaas, door de beperkte aantal plekken, niet uitwijken naar binnen. Wel zorgen wij buiten voor parasols en heaters om het toch zo aangenaam mogelijk te maken.

Op Vrijdag en Zaterdag werken wij in twee shifts. U heeft de mogelijkheid om van 17:00 tot 19:30 of van 20:00 tot sluitingstijd te reserveren. Ook op Vrijdag en Zaterdag laten wij u de keuze of binnen op buiten plaats wilt nemen. Let daarbij op, dat wanneer u voor de vroege shift heeft gekozen, dat de tafel om 19:30 ook weer vrij moet zijn voor onze volgende gasten.

Voor zowel de lunch als het diner bent u verplicht om te reserveren als u binnen wilt zitten, ook zijn wij verplicht om aan u een aantal vragen te stellen, voordat u plaats neemt op het terras of in ons restaurant.

 

TAFELINDELING

Het RIVM heeft ons ook een aantal regels voorgelegd, wat betreft de tafelindeling. Ons restaurant en terras is ingedeeld op de 1,5 meter regel, om zo voor iedereen een veilige omgeving te creëren.

De 1,5 meter afstand blijft de norm. Er is een uitzondering voor tweetallen en voor mensen die uit een gezamenlijk huishouden komen. Komt u dus met een gezelschap, dat niet uit hetzelfde huishouden komt, dan kunnen wij u wel naast elkaar zetten, maar helaas wel met 1,5 meter afstand tussen de tafels. Wanneer hier verandering in wordt gebracht door het RIVM, zullen wij deze regels uiteraard gelijk aanpassen!

 

TAKE AWAY

Vanaf 1 juni is het ook mogelijk om te genieten van The SPOT bij u thuis! Klik hier om daar meer over te lezen en onze TAKE AWAY kaart te bekijken!

logo_wit

Korenbeursplein 3-5
4001 KX in Tiel

Wo – do van 16.00 uur tot 23.00
Vri – za – zo van 11.30 uur tot 00.00

Copyright © thespotkitchenandbar.nl – Powered by vanweerdencommunicatie.nl